érintkezés

érintkezés

Ez a szolgáltatás független attól, hogy mennyi idős vagy. Az healthnbeauty.hu oldal az a hely ahol nők írnak nőknek. Tipikusan a nők szemszögéből, konkrét információk számos érdekes témáról, hírek rengeteg területről. Készítünk a te korosztályodnak ajánlott írásokat, főként a Health&Beauty területéről. Minden hölgy talál magának valamit itt, függetlenül attól, hogy milyen kérdések zavarják őt és milyen kérdések nem hagyják elaludni. Elindítunk olyan témákat, amik érdekelhetik az olyan hölgyeket, mint mi. Néha könnyeden, viccesen, néha halálosan komolyan, mindig tartalmasan, a téma mély megismerését követően – akár személyesen, akár szakemberekkel való konzultáció után. A healthnbeauty.hu nem szökik el a mindennapi problémák, döntések és kudarcok elől, amikkel könnyebben megbirkózhatnak annak tudatában, hogy ami velünk történik sok más nőnek is van tapasztalata. Kellemes olvasást kívánunk.

A healthnbeauty.hu a Adinspire sp. z o. o. reklámügynökség által kezet médiacsoporthoz tartozik. A cég nem vállal felelősséget a weboldalon elhelyezett tartalmakért. Az oldalon elhelyezett anyagok külső szerzőktől származnak. A weboldalon közzétett termékinformációk a gyártóktól és a gyártásért és forgalmazásért felelős társult hálózatoktól származnak. A weboldal tájékoztató és útmutató jellegű.

A weboldal főszerkesztője Kovács Márton, szenvedélye az írás, az utazás és az egészséges életmód. Lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolati űrlap segítségével.

 

    Pszichodietikára szakosodott dietetikus vagyok. Szegeden lakom és dolgozom. Mindig úgy gondoltam, hogy egészséges élet élhető anélkül is, hogy megtagadnánk magunktól az örömöket. Munkámban mindenek előtt a testsúlyukat csökkenteni, az étkezés megfelelő módját megtanulni akaró embereket támogatom. A divat és a szépségápolás témája is érdekel.