A legjobb szempillanövesztő szérum - hatékony szempilla erősítő 2019

A megfelelően kiválasztott szempilla ápoló kozmetikumok segítségével, nem csak sűrűbbé teheti és meghosszabbíthatja szempilláit, hanem javíthatja azok általános állapotát is.
A szempilla erősítő és a szérumnak olyan jól megválasztott formulái vannak, hogy legyenek biztonságosak az érzékeny szemekre és nyújtsanak látványos hatást. Milyen a legjobb szempillanövesztő szérum? Melyik márkát válasszam: Nanolash, Eveline vagy Revitalash? Adok néhány segítséget ebben a cikkben.

A szempilla szérum manapság nagyon népszerűek és a hölgyek nem tudják elképzelni a mindennapi ápolást ilyen készítmények nélkül. Nem csoda, köszönhetően ezeknek, táplálhatják, erősíthetik, meghosszabbíthatják szempilláikat, sőt elfelejthetik azok festését.
Csak egy megjegyzés: az ígért hatások megszerzésének kulcsa a rendszeresség, tehát nem lehet arra számítani, hogy három használat után a szempillák olyanok lesznek, mint a reklámban.
Ebben a cikkben népszerű márkákra összpontosítok, és emellett leírom, hogy mi a szempillaszérum és mik az iránymutatások az ilyen kozmetikumok kiválasztásakor.

Kondicionáló és szempillanövesztő szérum

Kezdettől fogva érdemes tudni, hogy miben különbözik ez a két kozmetikumtípus. A legegyszerűbb értelemben, a szérumban az aktív hatóanyagok nagyobb koncentrációban vannak jelen, mint a kondicionálóban, melynek köszönhetően intenzívebb az ápolóereje.

Ennek a terméknek a feladata az erős táplálás, amit a bőr mélyebb rétegeibe való eljutással ér el – megkönnyíti a könnyű és vizes konzisztenciát. Ez a megkülönböztetés a hagyományos kozmetikumokra vonatkozik, és itt kétségtelen, hogy a szérumokat és a kondicionálókat külön termékcsoportokként kezelik.

szempilla erősítő, szempillanövesztő szérum, szempilla szérum
A szempillák esetében, ez az ügy egyszerűbb, mivel minden szérum kondicionáló. Egyszerűen.
Egészen a közelmúltig a szempillanövesztő szérum csak ecsettel kondicionáló anyagként definiálták, amit közvetlenül a szempillavonal mentén alkalmaztak, hogy elérje a hagymákat és erősítse belülről a szempillát. Jelenleg a szemhéj szempilla szérum kifejezést gyakrabban használják, mert jobban tükrözi a termék hatását.

Összegezve, mindkét kifejezést a szempillák vonatkozásában egymással felcserélve használják és ugyanazt a kozmetikumot jelölik, ugyanolyan tulajdonságokkal, ugyanazt a hatást biztosítva.

A legjobb szempillanövesztő szérum… tehát milyen?

Kozmetikumok kiválasztásakor gyakran követjük a gyártó ígéretei és gyors hatásra számítunk. Eközben fontosabb a kozmetikum összetétele és a márka. Itt van három kedvencem, nevezetesen a Nanolash, az Eveline és a RevitaLash. De egyenként.

A kondicionáló elsősorban a szempillák természetes növekedését és azok kihullásának fékezését segítik elő, továbbá gyönyörű ragyogást nyújtanak. Néhányuk alapozóként is működnek. Általában az első hatásokat észre lehet venni, már 3-4 hét, napi 2-szeri használat (reggel és este) használat után. A szempillanövesztő szérum leggyakrabban kétféle formában kaphatók, nevezetesen a szempillára felhordó ecsettel vagy egy vékony ecsettel, amivel a szempillavonal mentés kell egy vonalat festeni.

Az összetételben érdemes a természetes összetevőket keresni. Például a RevitaLash Advanced gazdagon tartalmaz antioxidánsokat, ginzeng, zöld tea, fűrészpálma vagy búzakivonatból.

A jó szempilla szérum tartalmaznia kell ricinusolajat, keratint, B5 provitamint és E vitamint.

Találkozhat olyan összetevővel is, mint a bimatoproszt, ami a nemkívánatos mellékhatások miatt igen ellentmondásos (pl. a szem körüli bőr sötétebbé válásának lehetőssége, a hosszantartó kötőhártya bevérzés, vagy a megemelkedett szembelnyomás) de rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezik, mert nagyon intenzív szempilla növekedést okoz. Győződjön meg szintén arról, hogy a termék bőrgyógyászatilag és szemészetileg is tesztelt-e.

Melyik szempilla szérum válassza: Nanolash, Eveline vagy RevitaLash?

A piacon a szempillanövesztő szérum fölényesen vezető márkái a RevitaLash, az Eveline valamint a Nanolash. Valóban nehéz meghatározni, hogy melyik termékek felelnek meg legjobban, mert minden a szempillák személyes hajlamaitól és állapotától függ.

Az Eveline egy lengyel márka, ami 3in1 , sőt 8in1 szempillaszérumot ajánl, amelyek nagyon jó véleményekkel bírnak. A kondicionálói alkalmasak alapozóként szempillafesték alá – erősítik annak hatását és meghosszabbítják a tartósságát. A márka népszerűsége nem csak a gyors hatásoknak köszönhető, hanem mindenekelőtt az árának – a szempillanövesztő szérum költsége mintegy 1100 HUF.

szempillanövesztő szérum . szempilla erősítőA Nanolash gyakran szerepel első helyeken a rangsorokban. Ajánlott az 1:1-es módszerrel meghosszabbított szempillákkal rendelkező hölgyeknek, amik gyengéd gondoskodást igényelnek.
Itt a szérum ideálisan működik: az enyhe összetevők ellenére hatékony, gyorsítja a szempillák természetes növekedését és egyértelműen erősíti azokat. Ugyanakkor a kozmetikumok nem tartoznak a legolcsóbbak közé, mivel a kondicionáló kb. 1100 HUF.

Egy másik prémium márka a RevitaLash, ami a gyönyörű történetéről híres. Nevezetesen a szempilla szérum Michael Brinkenhoff doktor ajándéka volt a daganatos betegségben szenvedő feleségének, aki a kemoterápia következtében elvesztette szempilláit.
Elegendő volt 5 hét, a szempillák regenerálódásához és ma már a kozmetikumok széles körben ajánlottak a szempillák betegségek utáni rekonstrukciójához, annak ellenére, hogy tartalmaz meghivatkozott bimaprosztot, illetve annak származékát – Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamid-ot.

Miért érdemes a szempilla erősítő használni?

A szempilla élettartama 3-6 hónap, ezután az idő után kihullanak. A növekedés fázisa az első 30 napra esik, majd következik egy stacionáris fázis mely során a szempillák természetesen hosszabbodnak. A szempilla erősítő feladata ezeknek a fázisoknak a meghosszabbítása köszönhetően olyan összetevőknek, mint a hialuronsav, a növényi kivonatok vagy a pantenol, amelyek megerősítő, megvastagító, és hosszabbító tulajdonságokkal rendelkeznek.

Ami a legfontosabb, a szempillaszérumot és a szempilla erősítő használhatják azok is, akiknek hosszú, de vékony szálú szempillái vannak, de vékonyak, mivel segítik azokat megerősíteni és megvastagítani.
A türelmesen és szisztematikusan alkalmazott jó szempilla kondicionáló azt eredményezi, hogy szemkörnyék kifejezővé válik és a szempilla kacér és sűrű függönyének hatását nyújtja a szemhéjon.

Sending
User Rating 5 (1 vote)

Pszichodietikára szakosodott dietetikus vagyok. Szegeden lakom és dolgozom. Mindig úgy gondoltam, hogy egészséges élet élhető anélkül is, hogy megtagadnánk magunktól az örömöket. Munkámban mindenek előtt a testsúlyukat csökkenteni, az étkezés megfelelő módját megtanulni akaró embereket támogatom. A divat és a szépségápolás témája is érdekel.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

You may also like

Legjobb körömgomba ellen gyógyszer. Tabletták, lábgomba elleni krém és kenőcs – hatékony termék

A körömgombásodás a lábon egyre gyakrabban fordul elő.