Felejtsd el a drága fogfehérítő kezeléseket – Whitify Strips teszt és vélemény

Felejtsd el a drága fogfehérítő kezeléseket – Whitify Strips teszt és vélemény

Magabiztos mosoly minden helyzetben? Valószínűleg csak a leggazdagabb emberek engedhetik meg maguknak. A fogak elszíneződése mindenkit érint, életmódtól függetlenül, de van egy egyszerű megoldás.

Fogfehérítő csíkok Whitify Strips használata, akció. Hogyan működik?

A fogak természetes színe a fehértől a sárgáig terjed, attól függően, hogy egy adott személy milyen vastagságú zománcot tartalmaz. Ennek oka az, hogy vékony, porózus zománcon keresztül a dentin sötétebb színe ragyog át, sárgás árnyalatot adva a fogaknak. Ezért az első lépés, hogy egy szép mosoly legyen a megfelelő higiénia, gondozás.

Sajnos sok esetben még az erős, vastag zománc sem garantálja a hibátlan fehér árnyalatot. A festékek, amelyekkel a fogaink naponta találkoznak, behatolhatnak a zománc szerkezetébe, mint anyag, és csúnya foltokat hagyhatnak.

A fogak elszíneződését okozó legismertebb anyagok a kávé, a tea, a vörösbor és a cigarettafüst, de még az egészséges életmód és az étrend is kihívást jelent a fogak számára. A gyümölcsökben és zöldségekben, például a céklában és a bogyókban, valamint a fűszer polcán is találunk festőanyagokat. A curryt okkal használják, hogy az étel sárga színű legyen.

A rendszeres fogmosás nem távolíthatja el a súlyos foltokat, de a megfizethető Whitify Strips fehérítő csíkok segíthetnek a hófehér mosoly elleni küzdelemben.

Hogyan működik Whitify Strips?

Whitify Strips enyhe, de hatékony fehérítő anyagokon alapulnak, amelyeket még szerves gyógyszerek előállítására is ajánlottak. Az optimális alakú szalagokon lévő gél formula könnyen alkalmazható.

A hatóanyaggal való hosszabb érintkezés a kezelést követő 14 napon belül lehetővé teszi a helyi elszíneződés eltávolítását és a fogak néhány-több tónussal történő megvilágítását. A szalagok finom alkalmazása a fogakon csökkenti az íny és a zománc irritációjának kockázatát is.

A Whitify Strips készlet 14 készletből áll, mindegyik 2 csík – az állkapocs alsó és felső részéhez. A csíkokat naponta körülbelül fél óráig kell felhordani tiszta, előre megtisztított fogakra. Bár a csíkok használata közben nem ajánlott inni vagy enni, nem zavarják más napi tevékenységeket. Tehát ez a 30 perc lehet egy könyv olvasásának ideje, vacsora készítése vagy pihentető fürdő.

Minden készlethez tartozik egy színskála is, amellyel követheti a fogak színváltozását a csíkok használata során. A fogfehérítés sebessége többek között a zománc kezdeti árnyalatától, étrendjétől, életmódjától, egyéni állapotától függ. Az átlag azonban 7 árnyalat a skálán egy héten belül.

Whitify Strips jó választás a dohányosok számára, mivel ezek nem olyan drágák, mint a fogfehérítő kezelések, és időközönként megismételhetők, lehetőséget adva a fogak esztétikai árnyalatának tartós fenntartására.

Whitify Strips

Whitify Strips összetétel. Mit tartalmaz?

A fehérítő szalagok összetevői irritálhatják, szélsőséges esetekben károsíthatják a zománc szerkezetét. Még a fogorvosok is figyelmeztetnek a fehérítő kezelések következményeire.
Whitify Strips jól ismert természetes hatóanyagokon és korlátozott számú adalékanyagon alapuló biztonságos összetételt mutat be. A teljes összetétel megtalálható a gyártó hivatalos honlapján, így könnyen ellenőrizhető, hogy a csíkok tartalmaznak-e egy adott anyagot.

Az összetevőket tiszta és átlátható módon adják meg, félrevezető leírások nélkül, például „antioxidáns” vagy „nem ionos felületaktív anyagok”. A gyártó gondoskodott arról, hogy a Whitify Strips tudatosan vásárolható meg.

Ezenkívül a szalagokon lévő gél összetétele teszi ezt a terméket kiemelkedővé. Az egymást támogató két hatóanyag kombinációja a fehérítési folyamatot olyan hatékonyvá teszi. A csíkok használata viszont kellemessé válik, frissességet ad a menta ízével.

Fogfehérítő csíkok Whitify Strips vélemények, teszt, forum magyar. Mit mondanak a felhasználók?

Bár sok ilyen termék található a piacon, a Whitify Strips rendelkezik a legjobb véleményekkel.
Mind a Whitify Strips felhasználók, mind a szakértők véleménye egyetért a hatékonysággal.

Azok az emberek, akik nem szeretnek sötétben vásárolni, megnézhetik a felhasználók véleményét, akik maguk tesztelték a terméket, és többet mondhatnak róla.

Fogfehérítő csíkok Whitify Strips ára, rendelés. Hol vásárolhatok?

Nincs több keresés a gyógyszertárakban, kérdéseket tesz fel a gyógyszertárakban, és számtalan weboldalt böngészhet. Whitify Strips megrendelhető a gyártó hivatalos honlapján, ahol megtalálja az összes szükséges információt, valamint számos gyakran feltett kérdést a használatról és ellenjavallatokról.

Ez megtakarítja a további shop markups, valamint biztosítja, hogy a megrendelés pontosan mit kell a fogak. Először csak egy csomagra van szüksége. Nem mindenki akar dicsekedni szépségápolási kezeléseivel, ezért Whitify Strips úgy van csomagolva, hogy a tartalom kívülről titok maradjon.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

pl cs de es fr it

Alternatív termékek
A recenziók áttekintése a Oilme Botanical Care-ról Magyarországon
Grevelo Shampoo Tudjon meg többet és ellenorizze a véleményeket
Whitify System muködik? Nézze meg a Magyarország vélemények
A felhasználók mondják a Denta Seal-ról Milyen véleménynek?
Ellenorizzük a Hemply Hair Fall Prevention Lotion-re vonatkozó
Boombreast információ. Tudja meg miért bír ilyen vélemények

Hogyan írjunk termékértékeléseket?

Annak érdekében, hogy véleményeink a lehető leghasznosabbak legyenek, először ellenőrizzük a gyártó által bemutatott összes információt a felülvizsgált termékről. Tudjuk, hogy mindenki reklámozza és ajánlja termékeit, függetlenül a hiányosságaitól.

A felülvizsgálat kialakításának legfontosabb szakasza a teszt. Minden terméket legalább 2 hónapig tesztelünk. Ebben az időben rendszeres fogyasztóként használjuk annak hatékonyságának tesztelésére.
Ahhoz, hogy mérvadóak legyünk, nem állunk meg a saját tapasztalatainkon – ugyanazon termék más felhasználóitól származó véleményeket gyűjtünk annak érdekében, hogy különböző nézőpontokat tanulhassunk. Ez segít meghatározni, hogy ki pontosan ajánlja a terméket, és kinek nem kell.

Azt is tudjuk, hogy egyes fogyasztók más, hasonló termékeket keresnek az őket érdeklő kategóriából, ezért mindig felülvizsgáljuk őket. Így az olvasóknak lehetőségük van alternatív javaslatok megtekintésére.